Hakkımızda

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurumsal Haber Sitesi olan haber.comu.edu.tr, ÇOMÜ Medya Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren İnternet Haber Birimi tarafından yönetilmektedir.

İnternet Haber Birimi; Gazete, Radyo, TV Birimleri ile Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından üretilen haberleri internet üzerinden hızlı ve doğru bir şekilde okuyucuya ulaştırmak ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin çalışmalarını dış dünyaya aktarmak; akademik, eğitim, kültür, sanat, spor,ü sağlık gibi alanlarda başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm takipçilerimizi bilgilendirmek amacıyla kurulmuştur. Birimimizde çalışan öğrenciler haber toplama, haber yazma, röportaj teknikleri, fotoğraf çekimi gibi konularda temel düzeyde teknik bilgileri kazanarak,  sektöre hazırlanma fırsatını elde etmektedirler.

İnternet Haber Birimi, Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi’nin ikinci katında bulunan Medya Merkezi bünyesinde bulunmaktadır.