ÇOMÜ, TÜSF Voleybol 2. Ligi Grup Maçlarında 2. Oldu

Nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Foto: ÇOMÜ basın

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2017-2018 Voleybol 2. Lig Grup maçları kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi’nde yapılan müsabakalarda 4 galibiyet 1 yenilgi alan Üniversitemiz Voleybol Erkek Takımı turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Üniversitemizin yanı sıra Uludağ, Kırklareli, Kocaeli, Trakya ve Gebze Üniversitelerinin de katıldığı turnuvada Uludağ Üniversitesi birinci, Trakya Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Takımımızın turnuvada aldığı sonuçlar:

ÇOMÜ-Uludağ Üniversitesi: 0-3
ÇOMÜ-Kırklareli Üniversitesi: 3-0
ÇOMÜ-Kocaeli Üniversitesi: 3-0
ÇOMÜ-Gebze Teknik Üniversitesi: 3-0
ÇOMÜ-Trakya Üniversitesi: 3-2

Yorum yazmak için tıklayın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Hastanebayırı Semt Sahası Açılışına Katıldı

Eğitim Fakültesi karşısında bulunan, Hastanebayırı Semt Sahası’nın açılışı eski ünlü futbolcularında katılımıyla gerçekleştirildi.

Türk futboluna büyük hizmetleri olan Oğuz Çetin, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Ergün Pembe’nin de katılımıyla renklenen açılış törenine;  AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in yanı sıra il protokolü katıldılar.

ÇOMÜ’lü Buse Aygün, Gelibolu Triatlonu’nda Birinci Oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Buse Aygün, Gelibolu Yarımadası’nda gerçekleştirilen Eventhlon Gelibolu Triatlonu’nda Kadınlar Genel Klasmanında birinci oldu.

Geçen yıl ilki yapılan ve 2018 Troya Yılı münasebetiyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilen şampiyonaya 20 takım ile 50’si uluslararası 500 sporcu katıldı.

1.9 km yüzme, 90 km bisiklet ve 21 koşudan oluşan etabı birincilikle bitiren öğrencimiz Buse Aygün, ÇOMÜ’nün gururu oldu.

ÇOMÜ’lü Buse Aygün birkaç ay önce Bulgaristan’ın Rusçuk kentinde yapılan Balkan Triatlon Şampiyonası’nda da Balkan Şampiyonluğu elde etmişti.

ÇOMÜ-KALE Grubu İşbirliğiyle Basketbol Alt Yapısına Hizmet

Tenis, Eskrim ve Dağcılık (TED) Spor Kulübü 18-23 Haziran 2018 tarihleri arasında basketbol kampı bünyesinde ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda antrenmanlara başladı.

Kamplara, İstanbul’un farklı kolejlerinde okuyan 9-16 yaş grubu 70 öğrenci katılıyor. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay’ın oğlunun da aralarında bulunduğu genç basketbolcular, 6 gün boyunca çalışmalarını ÇOMÜ’nün tesislerinde yapacaklar.