Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kariyer ve İnovasyon Topluluğu’nun düzenlediği ‘’Kariyerde Başarı ve Girişimcilik’’ isimli panel gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını ÇOMÜ Kariyer ve İnovasyon Topluluğu başkanı İlker Dikmen yaptı.

Açılış konuşmasının ardından panele geçildi. Panelin konuşmacıları ise Turizmci Armağan Aydeğer ile  Ahmet Çelik’ti.

Topluluk Haberleri

ÇOMÜ Müzik Performans Topluluğu Ayvacık’ta Konser Verdi

Ayvacık Kaymakamlığı, Ayvacık Belediye Başkanlığı, Ayvacık Meslek Yüksekokulu, Ayvacık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Ayvacık 2018 Troia Şenlikleri kapsamında  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik Performans Topluluğu Ayvacık Kapalı Spor Salonu bahçesinde yer alan Anfitiyatro’da konser verdi.

Kültür / Sanat

Oda Müziği Topluluğu Konser Verdi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliği ile Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı ‘Akademik Oda Orkestrası’ Namık Kemal Üniversitesi rektörlük konferans salonunda konser verdi. Devlet Konservatuarı Öğretim Elemanları Doç. Dr. Kâzım Çokoğullu ve Öğr. Gör. Barış Karabulut’un da performanslarıyla katkı sunduğu konser, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL’ın çiçek plâket takdimiyle son buldu.

Topluluk Haberleri

Afrin’e Yardım Tırları Çanakkale’den Yola Çıktı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Osmanlı Türkçesi Topluluğu ve Hayrat İnsani Yardım Derneği’nin  organize etmiş olduğu Afrin’e yardım tırlarının gönderilmesi töreni  Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.  Tören öncesinde katılımcılara boğaz turu eşliğinde kahvaltı ikram edildi. Kahvaltının ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene geçildi. Burada yapılan konuşmalar ve duaların ardından tırlar yola çıktı.